Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Obnovljena sportska igrališta kod Sokolane u Kragujevcu
 
 

Obnovljena sportska igrališta kod Sokolane u Kragujevcu

Sportska igrališta kod Sokolane u Staroj radničkoj koloniji u Kragujevcu su obnovljena. Gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić zvanično ih je predao na upotrebu sportskim klubovima, udruženjima, mladim sportistima i svim sugrađanima koji svoje slobodno vreme provode baveći se sportom.

Pored direktora preduzeća, predstavnika grada i Kolonaca, predaji terena prisustvovao je nekadašnji košarkaški reprezentativac, Kragujevčanin Raško Katić.

Za rekonstrukciju i izgradnju fudbalskog i kopšarkaškog igrališta i uređenje parka kod Sokolane, uloženo je preko 8 miliona dinara, navodi se na zvaničnom sajtu grada Kragujevca. Za ograde sportskih terena, izradu i postavljanje golova za mali fudbal i rukomet i košarkaške konstrukcije za basket 3×3, utrošeno je oko 2,5 miliona dinara, dok je za asfaltiranje igrališta, staza i postavljanje parkovskog mobilijara izdvojeno 6 miliona dinara. Izvođači radova su preduzeća Kragujevac d.o.o i JKP Šumadija Kragujevac.

Foto: kragujevac.rs

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži