Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac 9 maj. Dan Pobede
 
 

9 maj. Dan Pobede

Isključivo sa sopstvenim vozilama uz zaštitnu masku. U znak sećanja na Dan pobede nad fašizmom u Drugom svetskom ratu pozivamo Kragujevčane da se pridruže povorci automobila „Besmrtni Puk“ ulicama grada.

 

U skladu sa Uredbom o merama za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti COVID-19, povorci mogu da se pridruže građani isključivo sa sopstvenim vozilima. Povorka automobila planirana je 9. maja 2021 godine od 14.00 do 15.00 časova sa sledećom rutom: Trg Radomira Putnika – Save Kovačiveća – Grada Sirena – Nikole Pašića – Kralja Aleksandra I Karađorđevića - Kragujevačkog oktobra – Muzej 21. Oktobar.

Pozivamo učesnike akcije da ponesu fotografije svojih rođaka koji su učestvovali u odbrani Srbije u Prvom svetskom ratu, borili se protiv fašističke okupacije Jugoslavije u Drugom svetskom ratu, kao i fotografije onih koji su branili Jugoslaviju od NATO agresije 1999. godine.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži