Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Obeležavanje Međunarodnog dana žena i devojaka u nauci na Univerzitetu u Kragujevcu
 
 

Obeležavanje Međunarodnog dana žena i devojaka u nauci na Univerzitetu u Kragujevcu

Kako bi se osiguralo potpuno i jednako učešće žena i devojaka u nauci, Ujedinjene nacije proglasile su 11. februar za Međunarodni dan žena i devojaka u nauci.

Povodom ovogodišnjeg obeležavanja Dana žena i devojaka u nauci, Univerzitet u Kragujevcu je prvi put podelio priznanja za najbolje naučnice sa najviše rezultata u naučnoistraživačkom radu u protekloj godini, na 12 fakulteta u sastavu Univerziteta u Kragujevcu i Institutu za informacione tehnologije. Svečanost povodom dodeljivanja priznanja najboljim naučnicama organizovana je u Svečanoj sali Univerziteta u Kragujevcu u petak, 11. februara 2022. godine sa početkom u 12 časova.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži