Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad mladih Kancelarija za mlade grada Kragujevca od aprila na novoj lokaciji
 
 

Kancelarija za mlade grada Kragujevca od aprila na novoj lokaciji

Na konkursu Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, grad Kragujevac je zahvaljujući projektu "Novi prostor Kancelarije za mlade" dobio sredstva za sređivanje novih prostorija.

 

Cilj projekta je bio da se kroz uređenje prostora olakša funkcionisanje Kancelarije za mlade, obezbedi bolji ambijent i pruži mogućnost za dodatne edukacije u njihovim sferama interesovanja. Osim što će biti na novoj i boljoj lokaciji projektom je predviđeno i dodatno opremanje, koje će Kancelariji za mlade omogućiti uspostavljanje novih servisa i za mlade ali i za organizacije koje rade sa mladima, navodi se na zvaničnom sajtu grada Kragujevca.

"Za sređivanje novih prostorija Kancelarije za mlade Grad Kragujevac je na konkursu Ministarastva omladine i sporta dobio sredstva u iznosu od blizu 1,9 miliona dinara. Inovativnost projekta ogleda se u znatno poboljšanim uslovima rada Kancelarije za mlade a uz bolju komunikaciju biće unapređena saradnju između organizacija, udruženja i klubova mladih, ali i mladih koji su aktivno uključeni u oblasti građanskog aktivizma", kazao je Stefan Jovanović, pomoćnik gradonačelnika za omladinu i saradnju sa Univerzitetom.