Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad mladih Aprilske radionice na Univerzitetu u Kragujevcu
 
 

Aprilske radionice na Univerzitetu u Kragujevcu

Centar za razvoj karijere i ove godine organizuje tradicionalne Aprilske radionice, 9. po redu, za studente i diplomce Univerziteta u Kragujevcu, sa željom da im pruži informacije od značaja za razvoj karijere i podrži ih u sticanju znanja i veština koje će im biti od značaja kako tokom studija, tako i prilikom izlaska na tržište rada.

 

Ovogodišnje Aprilske radionice održaće se u periodu od 11. do 20. aprila i obuhvatiće šest tema od značaja za razvoj karijere - efikasnu komunikaciju, stres i načine reagovanja na stres, razvoj startapa, predstavljanje kompetencija u potrazi za poslom, upravljanje konfliktima, kao i panel na temu Erazmus+ programa i iskustava koje ovaj program sa sobom nosi.

Ove godine radionice će se održati uživo, uz mogućnost praćenja prenosa putem video-linka koji se nalazi u vesti na sajtu Centra.

Gostujući predavači u okviru ovogodišnjih radionica će biti:

Danijela Nedić, BiznisLink Sara Đulčić, Balance Consulting Nataša Škrbić, Inicijativa Digitalna Srbija HR služba kompanije Wacker Neuson Kragujevac Anastasija Delić i Milena Vujičić, studentkinje studijskog programa Psihologija na Prirodno-matematičkom fakultetu

Deo ovogodišnjih radionica biće i alumnisti Erazmus+ programa koji će sa svojim kolegama podeliti svoja iskustva sa Erazmus+ razmene, kako bi na taj način odgovorili na najčešća pitanja studenata u vezi sa ovim programom i motivisali ih da i oni provedu semestar stičući znanja na nekom od prestižnih fakulteta iz inostranstva.

Svi učesnici će po završetku programa Aprilskih radionica dobiti potvrdu o prisustvu na radionicama koje su pohađali.

Više informacija o ovogodišnjim Aprilskim radionicama možete naći na sajtu Univerziteta u Kragujevcu.