Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Kultura Predstava „K.R.E.M.A.” Akademskog pozorišta studenata germanistike Filološko-umetničkog fakulteta
 
 

Predstava „K.R.E.M.A.” Akademskog pozorišta studenata germanistike Filološko-umetničkog fakulteta

U petak, 6. marta 2020. u Svečanoj sali PMF-a, sa početkom u 20 časova biće izvedena predstava „K.R.E.M.A.” Akademskog pozorišta studenata germanistike Filološko-umetničkog fakulteta.

 

Sedmi po redu pozorišno-pedagoški scenski prikaz Akademskog pozorišta studenata germanistike ,,K.R.E.M.A." izvešće prvu reprizu na srpskom jeziku u matičnom gradu. Kao što to obično i biva u pozorišno-pedagoškom radu APSG-a, predstava ,,K.R.E.M.A." vas poziva na društvenu kritiku, otrežnjenje i otklon od stega koje društvo nameće.

Na tom putu vas očekuje razigravanje različitih scenskih, verbalnih i neverbalnih izražajnih formi. Uloge tumače studenti germanistike Filološko-umetničkog fakulteta u Kragujevcu od druge godine do master studija.

Komentari  

 
0 #1 Renaldo 10-03-2020 12:36
Renaldo heute werden im sprachbereich über hundert kinder in neun klassen unterrichtetfuß baller der elisabethschule dürfen sich über
neue fußballtrikots freuen Fußball für Kinder: http://www.kaboulkis.com/.
Rebbe
Citiraj | Prijavi administratoru
 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži