Trenutno se nalazite na strani: Poslovni vodič Mašinstvo i elektronika Elektro materijal S.Z.T.R. Slap
 
 
Poslovni vodič grada Kragujevca

S.Z.T.R. Slap

Adresa: Skerlićeva 32
Grad: Kragujevac
Osoba za kontakt: Slaviša Petronijević
Telefon: 034/32-32-64
Mobilni: 063/64-28-33, 065/64-28-333

U svom prodajnom asortimanu imamo sirok spektar rezervnih delova. Delovi su za: Mašine za pranje veša, frižideri / zamrzivači, termostati, šporeti, bojleri i  termostati bojlera, mašine za pranje sudova, mašine za sušenje veša i univerzalni delovi.

Pored rezervnih delova u ponudi imamo i elektromaterijal, koji je podeljen po grupama: prekidači, utičnice, produžni kablovi, osigurači, kleme i ostalo.

Klima uređaji čine redovan deo naše ponude. U ponudi su modeli više svetskih proizvođača: split modeli, multi split modeli, prozorski modeli i komercijalni klima uređaji.

Pored osnovne delatnosti, prodaja rezervnih delova i klima uređaja, posebno mesto zauzima servis bele tehnike i klima uređaja. Trenutno raspolažemo sa više od 1000 rezervih delova za raznovrsne marke i uređaje.

Višegodišnjim iskustvom i stalnim stručnim usavršavanjem, izgradili smo ekipu servisera koji su spremni suočiti se i sa najzahtjevnijim popravkama rashladnih i termo uređaja, kao i klima uređaja.

Brzo, stručno i savesno, otklonićemo kvarove na Vašoj adresi, a ako se radi o zahtevnijoj popravci, uređaj ćemo jednim od naših vozila odneti u naš servisni centar radi otklanjanja kvara. U potpunosti pokrivamo područje Kragujevca i okoline.

Veliki izbor rezervnih delova u našem magacinu skladištu garantuje brzo otklanjanje kvarova.

Ako ipak neki rezervni deo trenutno nemamo, naručujemo ga istog radnog dana kako bi ga nabavili u najkraćem mogućem roku.

Pružamo usluge montaže, puštanja u rad, opravke i održavanja rashladne tehnike (klime, frižideri, zamrzivači, vitrine, ledomati)  termotehnike (mašine za veš, sudove, električni šporeti.

Uvoznicima i trgovačkim firmama nudimo, pod povoljnim uslovima, održavanje aparata u garantnom i vangarantnom roku. Naše usluge koristi stalno ili povremeno nekoliko servisa iz Kragujevca i okoline.