Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Kultura Učite nemački jezik - u NEMAČKOJ!
 
 

Učite nemački jezik - u NEMAČKOJ!

BAYHOST je organizacija stacionirana u Regensburgu, univerzitetskom gradu u centru Bavarske, i ona Vam pruža mogućnost da naučite nemački baš onda gde se izvorno govori – u Nemačkoj.

Studenti svih fakulteta iz Srbije, Slovenije, Ukrajine, Makedonije, Hrvatske i BIH mogu da se prijave na BAYHOST letnji kurs. Ukoliko prođete selekciju, Vaš boravak u Nemačkoj biće stipendiran, a u troškove koje BAYHOST pokriva spadaju smeštaj, hrana i školarinu. Dodatne informacije potražite na:

http://www.uni-r.de/bayhost/english/scholarships/language-courses-in-bavaria/index.html

I važno je da znate da je rok za podnošenje prijava 1. April 2013. godine, ali i to, da ne morate biti vrsni poznavalac nemačkog jezika kako biste stekli šansu da učestvujete. Pokušajte, pokažite da ste motivisani, bilo da je stepen Vašeg znanja na  A ili B nivou, i provedite nezaboravno vreme sa divnim članovima organizacije, kao i velikim brojem svojih kolega.


Foto: besteurotravel.com

 

 

 

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži