Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Srbija II konferencija o inovacijama – Innovation Talk 2020
 
 

II konferencija o inovacijama – Innovation Talk 2020

Druga konferencija o inovacijama – Innovation Talk 2020, održana je 3. februara 2020. godine u hotelu Hilton u Beogradu, sa početkom u 10 časova. Konferenciju je organizovala Color Media Communications, u saradnji sa Kabinetom ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade Republike Srbije.

 

Tema druge konferencije Innovation Talk, bile su investicije u startap kompanije i saradnja korporacija i startapova. Događaj je okuPIO relevantne aktere inovacionog ekosistema koji su razgovarali o potencijalima investicija u startapove, uspešnim primerima saradnje između korporacija i startap kompanija, kao i o unapređenju poslovnog ambijenta za fondove venčurnog kapitala. Konferenciju je otvorio ministar za inovacije i tehnološki razvoj u Vladi Republike Srbije, Nenad Popović.

Među najistaknutijim govornicima bili su Čemi Peres i Rami Kališ, osnivači najvećeg izraelskog VC fonda koji upravlja kapitalom od više od 2 milijarde dolara.

Izvrsni menadžer Marketing Koncept grupe i predsednik Međunarodnog Koncepta, Stefan Svičević Koncept, prisustvovao je konferenciji kao počasni gost. On je prisustvovao otvaranju I regionalne konferencije za tehnološke inovacije 2018. godine.

This content has been locked. You can no longer post any comment.