Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Srbija Poziv za ImagineIF! – program za startape u oblasti zdravstva
 
 

Poziv za ImagineIF! – program za startape u oblasti zdravstva

Inovatori i preduzetnici u oblasti farmacije, medicine, bioinformatike, bazične nauke i drugih srodnih oblasti, imaju priliku za dobijanje mentorske podrške lokalnih i svetskih lidera u industriji zdravstva i umrežavanje sa 10.000 inovatora preko globalne platforme Innovation Forum koji sa Naučno-tehnološkim parkom Beograd, i u partnerstvu sa Health Tech Lab, drugu godinu za redom organizuje ovaj program u Srbiji.

Nakon završenog konkursa biće izabrano do 10 najboljih timova koji će proći mentorski program i boriti se za titulu lokalnog POBEDNIKA, nagradu u iznosu od 2.000 EUR, kao i mogućnost da sa pobednicima ostalih ogranaka Innovation Foruma-a učestvuje na globalnom ImagineIF! takmičenju krajem oktobra u Barseloni, što je prilika da se dodatno predstavite globalnoj publici, povežete sa investitorima i vodećim kompanijama iz ovih oblasti, kao dođete do dodatne finansijske podrške! Prijave su otvorene do 17. februara na: https://inno-forum.org/accelerator/apply/.

Više informacija na međunarodnom LINKU.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži