Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Čitaoci reporteri Cvećara Lamine – Buketi sa luksuzom i stilom
 
 

Cvećara Lamine – Buketi sa luksuzom i stilom

Vratimo se na trenutak u prošlost. Mnoge su legende vezane za cveće njegovo značenje i simboliku. Momci bi sa devojkama komunicirali poklanjanjem buketa cveća, a one bi pokušale da dešifruju njegovo značenje, poput neke tajne poruke. Jezik cveća se smatrao delom opšte kulture, idealnim sredstvom za disktetno iskazivanje osećanja, pa je samim tim trebalo pažljivo birati i voditi računa kome ćete šta pokloniti i za koju priliku.

 

Cveće je svojom raskoši oblika, mirisa, boja od davnina privlačilo čoveka raspirivalo mu maštu i ulepšavalo mu život. Tako je i dan danas. Ukoliko želite da obradujete svoje najmilije, iznenadite voljenju osobu ili da ulepšate svoj kako životni tako i poslovni prostor, cvećara Lamine će se pobrinuti za to. Nalaze se u ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića br.34 svakog radnog dana od 09-20h i nedeljom od 09-15h. U ponudi se nalazi veliki izbor raznolikog cveća vrhunskog kvaliteta. Cvećara i kreativna radionica Lamine posvećuje mnogo truda, ljubavi i pažnje dekoraciji i aranžiranju različtih vrsta svečanosti. Svakoga dana pronalaze inspiracije u malim stvarima. Trude se da ispune svaku vašu želju kupaca kada su pitanju ne samo cvetni aranžmani, nego i aranžmani od voća i slatkiša.

Dugogodišnje iskustvo prepoznali su vodeći kragujevački hotelijeri , tako je Lamine angažovana u hotelima Zelengora i Šumarice, a redovno radi i u mnogim drugim restoranima u Kragujevcu i okolini. Jedistvenost i sjajna ponuda su neke od glavnih krakteristika Cvećare Lamine, pored standardne ponude, raspolaže i širokim asortimanom kvalitetnog i neobičnog cveća iz Holandije, uz pomoć kojeg će Vam pružiti eksluzivnu dekoraciju u svakoj prilici. Za svaku Vašu porodičnu svečanost, mi imamo rešenje.Uvek su u vezi sa svojim klijentima, samo nazovite, obradujte dragu osobu na jedinstven i kreativan način, ili obezbedite cvetnu dekoraciju iz snova. Cvećara Lamine sa uživanjem ispunjava sve Vaše želje.

Cvećara Lamine nudi:

– prodaju cveća svih vrsta

– cvetne aranžmane

– aranžmane od voća i cveća

– aranžmane od cveća i slatkiša

– dekoraciju proslava (venčanja, svadbe, rođenja, krštenja, rođendani, godišnjice, punoletstva..)

– dostava cveća (naručivanje telefonom 7 – 24h)

– poklon shop Svojom kreativnošću u dekorisanju aranžmane će pretvoriti u pravi predmet divljenja. Osoblje cvećare Lamine je vrlo ljubazno i profesionalno. Izaći će vam u susret za sve vaše potrebe i zahteve. Ukoliko želite da uštedite vreme i strpljenje odlaskom do cvećare, cvećara Lamine vam stoji na raspolaganju sa mnogo predloga i već urađenih buketa i ostalog asortimana.

Za više informacije, posetite novi i moderan sajt cvećare Lamine: www.cvecaralamine.com

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži