Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Ekonomija Brzi bežični internet u automobilu
 
 

Brzi bežični internet u automobilu

Uz Huawei CarFi koji automobil pretvara u pokretni 4G ili 3G WiFi ruter za čak 10 mobilnih uređaja PUTOVANjA su zabavna, ali dolazak do željene destinacije može da se oduži.

 

Uz Huawei CarFi koji automobil pretvara u pokretni 4G ili 3G WiFi ruter za čak 10 mobilnih uređaja, putovanje postaje zanimljivije. Huawei CarFi je savršeno rešenje za porodična putovanja i mir u kolima, jer nestrpljivi mališani mogu da igraju igrice ili gledaju omiljene crtaće do dolaska na željenu destinaciju. Uređaj može biti od pomoći i vozačima ukoliko, na primer, zaborave da učitaju mapu na svom uređaju za navigaciju.

CarFi se postavlja u otvor za upaljač i aktivira putem plug and play opcije. Surfovanje internetom u Vip 4G LTE ili 3G mreži se aktivira putem Huawei Hilink aplikacije za Android i iOS. Trajanje baterije više nije problem, pošto se Huawei CarFi puni preko automobila, a ima i USB ulaz za punjenje telefona, tableta i drugih elektronskih uređaja.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži